Mona muslim

mona muslim

Tobleroneaffären eller Sahlinaffären var en svensk politisk skandal, vid vilken det i oktober kom till allmänhetens kännedom att den socialdemokratiska politikern Mona Sahlin under sin tid som arbetsmarknadsminister – vid flera tillfällen använt statens kontokort för privata utlägg. Affären resulterade dels i en. Mona Sahlin erkänner brott i samband med de osanna intygen till sin livvakt. Nu kommer ny skuld som har överlämnats till kronofogden: kronor. Hej, jag är lite nyfiken på det där med att Mona Sahlin av vissa personer härinne konsekvent kallas "Mona Muslim". Ja, vissa vill till och med döda henne och urinera på henne! Detta måste ju onekligen ha en anledning, därför: Jag har inte haft stenhård koll på inrikespolitikens vändningar hit och dit på.

Mona muslim - det dags

Jag tror att vi får leta där sossemän letade och fann, likt många andra som tänkte med huvudet mellan benen! Socialdemokraternas   partisekreterare — Flera inom partiet som jag räknade som mina vänner baktalade mig, ljög om mig och svek när jag som mest hade behövt deras stöd. Hon hade en svår barndom då hon ofta blev slagen av sina grannar, lärare, förälder, ja typ alla förrutom satan. Jag tror inte att så många förstår vilken otrolig press hon har varit utsatt för. mona muslim

Mona muslim - ska dock

Varje gång jag mötte dem som gjort mig illa log jag — och ju sämre jag tyckte om personen, desto större leende. Men för två år sen utsåg alliansregeringen henne till nationell samordnare mot våldsbejakande extremism. Målklubben om bråket mellan United och City: Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker". Anställda vittnar om Oldsbergs skräckvälde. Så kallas Mona Sahlin fortfarande av nätrasister för sitt engagemang i integrationsfrågor. Själv har hon rest land och rike runt och föreläst för socialarbetare och andra kommunala tjänstemän.

0 kommentarer