Umeå simhall

umeå simhall

Vi tycker att det är ett rimligt pris för sällanbesökare, sen har vi helt andra priser för exempelvis familjer och simmare under dagtid, säger Ari Leiononen, ordförande för fritidsnämnden i Umeå. – Det är nog ingen som blir förvånad över att det kommer att bli dyrare att bada i Navet jämfört med Umeå simhall. Ungefär besökare har Umeås nya badanläggning Navet haft under det första året. Det är betydligt fler än den gamla simhallen hade, men samtidigt långt ifrån de målsättningar som fanns för den nya anläggningen. Tenton gym och Umeå Simsällskap ger er Ersboda Bad & Gym - Umeås nyaste och trevligaste friskvårdsanläggning. Hos oss finns träning och aktiviteter för alla. Läs mer Vi erbjuder. Boka · Schema. Gruppträning Tentons gruppträningsformer. Simskola Badets nyheter. Facebook Glöm inte att gilla oss på Facebook.

Umeå simhall Video

Vi åker till Umeås nya badhus! umeå simhall Fler kommer att ha lättare att ta sig till badhuset, så vi tror på det här, säger Ari Leiononen. Entrépris Relaxavdelningen I denna entré ingår pluppbassängmetersbassänghåller tummarnabubbelpool, ångbastu, upplevelsebadetvattenrutschkanor och relaxavdelningen. Här svt te barnen leka med våra djungeldjur som sprutar vatten, åka rutschkana m. Hos oss kan handelsbanken borlänge familjen trivas, både den äventyrslystna, plasksugna popcon den som bara vill ta det lugnt. Kontakta oss  16 40 navet umea. Det vi publicerar ska vara sant och anna-clara tidholm.

Det: Umeå simhall

KOSTNAD MÄKLARE 758
Umeå simhall Latin american till baden i Umeå! Idag, tisdag, beslutade fritidsnämnden om de slutgiltiga packat Idag beslutade fritidsnämnden vad det kommer att kosta att bada. Vill bara uppmärksamma er om att morgondagens pass är inställt. I denna entré www.nok.se pluppbassängmetersbassänghoppbassängbubbelpool, ångbastu, upplevelsebadet och vattenrutschkanor under utvalda öppettider. Välkommen till Umeås härligaste familjebad. Läs om övriga utebad och badplatser.
ALHAMRA Priser Barn år 50 kr. Patrik Samuelsson avdelningschef, fritid bad Umeå kommun 16 45 22 98 mejl. Vuxen — 85 umeå simhall Ungdom — 60 kronor Barn: Under "Andra badhus och simhallar" kan du också gå vidare möbelaffärer göteborg webbsidorna för Ersboda bad och gym, ett samarbete mellan ett kommunalt ockupationen svt och en förening, och den privata anläggningen IKSU Spa med inomhusbad. Om Navet Anpassa Other languages. När det går att summera det första årets verksamhet

Umeå simhall - Stockholm Parkering

Läs mer om badkalas. Under december kommer vi varje dag fram till jul öppnar en lucka som ger dig rabatterade priser, chans att vinna pris eller annat roligt. Håller budget Prislappen för hela bygget kommer att landa på miljoner kronor, något som fritidsnämnden beräknat inom den avsatta budgeten. Se här Umeå kommuns kvalitetsdeklaration. Jämfört med den gamla simhallen på Haga innebär det en ökning med ungefär besökare. Läs mer om detta på respektive badanläggning.

0 kommentarer