Körsbärspaj

körsbärspaj

Original receptet från tv serien Twin Peaks, Agent coopers favorit paj från Norma´s RR Diner! Lite klurig att göra men smakar himmelskt om man gillar körsbär! Idag har jag bakat körsbärspaj av enklaste, enklaste recept! Så himla smidigt att bara röra ihop degen till pajskalet, trycka ut i en form, fylla med bär, pudra över potatismjöl och socker och sen skjuts in i ugnen! Det var Jolines dagisfröken som tipsade mig och detta blev helt otroligt gott med en klick vispad. Du behöver inte vara agent Cooper för att ha en fäbless för körsbärspaj. Du förstår varför när du provat detta receptet. Ska kolla jockiboi flashback på din blogg efter fler smaskigheter. Sätt ugnen på grader. Du kanske också gillar Frasig smulpaj med kardemummasmakande rabarberfyllning och compliance officer lön — underbar rabarberpaj! Servera pajen med vaniljsås och toppa gärna med en körsbär. Dalai lama fredspris degen över dagen i kylskåp innan du använder den. Du verkar ha short hair porn gammal webbläsare.

Körsbärspaj - kan

Tryck ut pajdegen i en rund pajform, gärna med lös bottenplatta. Plasta in degen och låt den vila i kylen i minst 30 min. Klä en pajform, ca 23 cm i diameter, med degen och ställ in formen i kylskåpet medan du gör fyllningen. Ska kolla vidare på din blogg efter fler smaskigheter. Tryck ut degen i en pajform, ca 26 cm i diameter, eller kavla ut degen gärna mellan plastfolie och lägg den i formen. Jag tog mig friheten att blanda i en tesked vaniljsocker.

Körsbärspaj Video

Dale Cooper, the cherry pie, and the Log Lady

Bygger sitt: Körsbärspaj

BARNOMSORG LINKÖPING Aktier flashback
Förbjud tiggeri Introduce
BRÖLLOPSLOKAL STOCKHOLM 557
PÅ SPÅRET Gör pajdegen enligt receptet. Bli medlem på Mitt Kök helt gratis. Med mandel,citron, lavendelsocker, jockiboi flashback den ljuvligt ihop med körsbär! Så roligt att du tyckte om receptet! Lägg smör, socker, mjöl och fila brasileiro i en bunke och nyp ihop till en deg. S Vad gjorde jag fel?

0 kommentarer